снимка БулфотоОт тази сутрин до 10 януари НАП временно спира 

...
снимка БулфотоОт тази сутрин до 10 януари НАП временно спира 
Коментари Харесай

До 10 януари НАП преустановява плащанията чрез виртуален ПОС терминал

снимка Булфото

От тази заран до 10 януари Национална агенция за приходите краткотрайно спира  опцията за заплащания на виртуален ПОС терминал. Причината е превключването на работата на осведомителните системи, заяви Нова тв.

Заради обновленията в осведомителните системи на Приходната организация, до 10 януари заплащания ще могат да се вършат през комерсиалните банки.

Ако се постанова възобновяване на здравния статус точно през този интервал, просрочените вноски би трябвало да се платят през комерсиална банка, а нужното уверение - да се получи на книжен притежател в офис на Приходната организация по непрекъснат адрес.

Същото важи и за уверение за непрекъснати здравни права.

Информацията за здравния статус, която може да бъде тествана онлайн, ще бъде годна към края на декември и изцяло актуализирана - на 11 януари. Това е денят, в който новите системи би трябвало да проработят напълно и в който стартира данъчната акция. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР